Pantoffelexpert.nl is onderdeel van Foot Square, een e-commerce bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in footwear gerelateerde webshops.

Met onze shops onderscheiden we ons op het gebied van gebruikersgemak, ontwerp, snelheid. Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in voet gerelateerde shops en dus weten waar we over praten garanderen wij het beste advies. Daarnaast hebben we service hoog in het vaandel staan. Dit maken wij bijvoorbeeld waar door u snelle en veilige betaalmethoden te bieden in onze webshops, geen extra verzendkosten te rekenen en een soepel retourbeleid te hanteren. Met ons hoofdkantoor en magazijn in Rotterdam vinden onze producten bovendien snel en gemakkelijk hun weg naar de klant. Al deze ingrediënten bij elkaar dragen bij aan ons hoofddoel: dat elke klant van ons een zo fijn mogelijke winkelervaring beleeft.

Onze shops zijn gecertificeerd door Webwinkelkeur een van de grootste webwinkel keurmerken van Nederland. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare webwinkel en een veilige aankoop.

Verder is deze shop voorzien van een 100% SSL secure omgeving (https) voor 100% betrouwbaarheid en veiligheid. Dit is te herkennen aan het groene slotje in de adres balk.

Contact gegevens

Pantoffelexpert.nl
Bergse dorpsstraat 103B
3054 GC Rotterdam
Email | contact@pantoffelexpert.nl
Telefoon | 010- 340 0585 (maandag t/m vrijdag tot 18:00)

KVK nummer | 63209829
BTW identificatienummer | NL1338.65.964B02